Kinderopvang: papieren vragenlijsten online beschikbaar.


Nieuwe service: digitaliseren papieren formulieren en vragenlijsten in de kinderopvang.

Onlangs hebben wij gemerkt dat er in de kinderopvang nog regelmatig gewerkt wordt met papieren formulieren en vragenlijsten. Dat varieert van aanmeldingen van ouders, tevredenheid over de opvang, exit formulieren of andere vragenlijsten.
Wij hebben inmiddels een aantal keer op verzoek geholpen papieren versies online beschikbaar te maken. Op die manier is aan ouders eenvoudig een link via E-mail te verstrekken met het verzoek tot invullen.
Het bespaart medewerkers tijd bij het uitreiken van papieren formulieren. Nog meer tijd bespaart u met het online inzichtelijk hebben van de gegeven antwoorden. Een medewerker hoeft niet meer de antwoorden over te zetten van papier naar digitaal.

Daarom bieden wij een eenvoudige, gebruiksvriendelijke methode aan waarmee veel sneller te werken valt. Bovendien is het ook nog eens veel gebruiksvriendelijker voor ouders. Zij kunnen vanaf de bank een linkje aanklikken en vragen beantwoorden zonder met een pen iets in te moeten vullen, in een envelop te doen en af te geven of erger nog: op de post te doen. Zonde van de tijd en het geld!

Wij weten inmiddels dat eenvoud werkt. Daarom houden we het ook zo simpel mogelijk. Een bijkomend voordeel is dat daarmee ook de kosten laag blijven.

Meer weten? Neem contact op via het contactformulier, mail naar info@customermatch of bel: 033 453 12 92

Klik hier voor een kijkje.

 

 

Deel deze informatie op: